Equip Ko.A.C


De moment, a falta de poder convèncer a més gent, la candidatura per les eleccions del Col·legi d’arquitectes de Catalunya és la següent:

Lexcursó: Arquitecte mediocre vingut a menys que pensa que l’única manera de trobar feina és que el votin per a Degà. Passa el temps reclòs  en un despatx sòrdid dibuixant tires còmiques sobre la seva miserable vida com a arquitecte.

Sensexita: És una immigrant marroquina lesbiana, minusvàlida que vota al PP. Va creure que no la discriminarien si es feia arquitecte. Es va equivocar.

Baldo,Quin: Després de degans amb noms tant constructius com Mur, Labastida etc, solsament vàrem trobar al Dr.Baldo disposat ha entrar en aquesta candidatura.  Va acabar la carrera amb matrícula d’honor, ha fet el doctorat i un sense fi de cursos útils i algun de l’Escola Sert. Va fundar la empresa Baldo S.A .  I sí, es clar, està sense feina.

Todoenuno: Arquitecte tècnic que va fer el curs pont d’arquitectura i la convalidació d’enginyeria de l’edificació . Resultat: Arquitecte, arquitecte tècnic i enginyer de l’edificació. Amb un gran problema d’identitat es va arruïnar canviant targetes de visita.

Anuncios

  1. Esta junta ha pensado en celebrar el santo patron, con una rifa de cuotas free?

    Ha pensado también en modificar el reglamento electoral y que en lugar de elecciones se elija el decano con una carreras de sacos y así no molestar a nadie?

    • Lo de la carrera de sacos estaría bien, pero incluso en eso estamos más preparados. Para darles ventaja, tendría que ser una carrera de sacos con dinero, todo y que si lo pienso bien, en eso nos ganarían con ventaja.


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s