Del Col.legi que obre portes


… y en los albores de la tempestad, vuelvo a vosotros.

Tal i com resava l’eslògan de la campanya de Komemarrón i Houselove, “EL COL.LEGI QUE OBRE PORTES”, no ens hem de sorprendre que les obrin per fotre a fora a mitja plantilla.

“Tot i que algunes de les decisions preses durant l’últim mandat van tenir pròpiament el caràcter d’una resposta a la crisi sobrevinguda,  es va mantenir en tot moment pels responsables del Col.legi la voluntat de focalitzar estratègicament les seves accions de manera que situessin la institució en una posició millor per encarar el futur”
La millor manera de poder encarar el futur per mantenir els seus sous és fent un E.R.E.
Els demés l’hauran d’encarar el futur a l’atur. Possiblement les 1300 persones que van votar per ells tan se’ls refot que hagi gent que després de treballar i esforçar-se pels col·legiats ara se’n hagin d’anar amb una mà davant i una altra al darrera. Segurament també, la majoria de nosaltres, autònoms que no tenim ni ofici ni benefici i que el món laboral ens sembla el paradís, això també se’ns refot. Doncs a mi no. No em sembla bé continuar pagant el mateix o més per menys de la meitat dels serveis. No em sembla bé que per una banda vulguin fer peneta i per l’altra diguin que van deixar la institució en una posició millor. Tampoc em sembla bé, que vulguin fotre fora a persones pagant una misèria per després contractar els amiguets que els han votat i pagar  una quantitat indecent. No em sembla bé que vagin de que són uns cracks de la gestió i estiguin fent una gestió de pena. Potser, amb la llei Omnibus, el col·legi desapareixerà de la manera que el coneixem…, el que estar clar és que desapareixeran les persones que han fet d’aquest col·legi un gran col·legi, i es quedarà la ronya política, la incompetència i la corrupció.

A mode de difusió i bastant més pensat i clarificador, el comitè d’empresa del Coac, que són els que s’han de barallar amb aquests personatges , ha fet aquest manifest que no està mal que li feu una ullada. Manifest_als_col.legiats

Anuncios

 1. VISCA !!! HA TORNAT…!!!!!
  SI ÉS QUE ARA MÉS QUE MAI FA FALTA UN HEROI VALENT, ATREVIT I QUE NO S’ARRONSI DAVANT TANTA INJUSTÍCIA !!!, DES DE ROBIN HOOD FINS AL “QUÍ S’HAN CREGUT QUE SÓM ??… TITAS, TITAS… !
  FORÇA !!!

 2. És el primer cop que escric però tens molta raó els hi donen una patadeta al cul i apa….

  Així que tothom a recolzar a la gent que de veritat s’han deixat la pell pels arquitectes i ànims a tots.

  • Molt bo que t’hagis atrevit a fer comentaris. Gràcies. Pàgines denúncia com aquesta necessiten, precisen d’aquests comentaris. D’aquí animo a tos que ho feu. Total ni cal posar el nom ni res.

 3. Com ja he dit en més d’una ocasió i que no me’n cansaré mai……….ETS GENIAL!!!! Lexcursó els treballadors del COAC et necessitem!!!!!

 4. Moltes gràcies, Lex. Els treballadors podem perdre… o no,i al capdavall hi ha vida i feina més enllà del COAC, però el que és segur és que els arquitectes perdran molt més amb aquest desmantellament progressiu de serveis, perquè al capdavall el col.legi s’ha fet amb les aportacions de tots i cadascun d’ells y a canvi tindran les mans buides.

  • Que hi ha vida més enllà del Coac, ja t’ho dic jo, que hi ha feina, ja no ho tinc tan clar, a no ser que acabis forrante fent còmics com jo, la cosa està mu mala. Però tens raó, el dia que necessitem per algo al col.legi no quedarà ningú. No, no, no sóc d’aquells que diuen que el COAC no serveix de res, al contrari, crec que en aquestes èpoques “aciagas” el COAC hauria de potenciar i ajudar a l’arquitecte molt més que abans, i no sols pensar en ajudar als de la seva corda. Sé que l’activitat econòmica no depèn de ells però no crec que aquest sigui el camí per treuren’s de l’atolladero. Tampoc sé quina és la manera, de fet no sóc capaç ni de que em creixi una llimona (és una broma que els meus amics comprendran), el que sé es que aquesta segur que no és. No sé, crec que si al final fan l’ERE hauríem d’anar tots en massa a descol.legiarnos.., total…


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s