Esquema de a quien votar


Falta un dia per votar!, si encara no ho teniu clar he fet un esquema (inacabat) que pot donar una pista, absolutament partidista de a qui fer-ho. Repeteixo, falten coses, però en general crec que lo important ho he posat, doncs moltes coses, més o menys diuen el mateix o ja les sabeu.

Ah! i unes precaucions per anar demà a votar

I fins aquí, possiblement, la meva singladura en aquesta campanya.

Moltes gràcies a tots de tot cor per les mostres de suport, afalagacions, gratituds,  diners ( a no!, això no, llàstima), pels fans al facebook etc, etc… siguin d’una candidatura o de l’altre, pel sentit de l’humor que heu mostrat, per les idees que m’heu donat i que no he pogut dibuixar per falta de temps, per les croquetes d’ahir, per la de premis que rebré a partir d’ara ( je, je, ja m’agradaria), vaja! que gràcies a tots vosaltres que heu fet possible que deixés feina, amics i família per fer humor d’on la gent pensava que no es podia fer.

Recordeu que podreu seguir les aventures i desventures d’un arquitecte en vies d’extinció en www.lexcurso.com

I que guanyi qui guanyi si creieu que he insultat, malintencionat o vilipendiat, que…, que….,  és broma home!!!! (en el fons sóc un rajat)

En fin, que lexcurso és parit, creat, ideat, dibuixat i colorejat per Xavi Campos, però això possiblement ho negaré a no ser que sigui per recollir algun premi o diners en metàl.lic ( accepto xecs i pagarés a 30 dies màxim).

Anuncios

 1. Ha estat un plaer seguir aquesta pàgina d’humor intel.ligent , així que si algú s’ha sentit ofés es que es idiota i no entén el veritable significat de la dimensió pública dels polítics, encara que juguin a quarta regional. Seguiré les aventures de Lexcursó ara que us he descobert.
  Moltes gràcies i fins aviat.

  • Gràcies a tu per tot, pels teus comentaris, informació etc. El valor d’aquesta web s’ha incrementat amb els vostres comentaris, de veritat. Fent possible que dibuixés més i intentés denunciar a politicuchos de 3era Regional (com tu dius), que (fent-me l’important) no es mereixen que jo perdi el temps fent-los una caricatura, per després sentir que sóc un venut i que he cobrat per fer aquesta pàgina.
   Gracies pel teu suport i sisplau s’ha de continuar denunciant, en aquest cas sí, als veritables VENUTS.

 2. HAS SORTIT DE L’ARMARI!! xavi campos? … sí, crec que sé qui ets… un tio moreno, guapo i ben plantat!!!
  que caray,,, jo també sortiré de l’armari! com ja devies sospitar no sóc en tom sawyer… el meu nom verdader es mark twain, twikie pels amics!!

  una abraçada (que diumenge vam tornar tardíssim de girona!!) 😉

  • Bé Twikie, encantat de coneix-se’t tot i que sempre havia sospitat que erets “Juanito Borromeo”, i no diguis molt fort el meu nom que encara m’arrepenteixo i tal com han anat les coses em penso que hauré d’amargar-me al planeta Dagobah o algo.

 3. Enhorabona pel sentit de l’humor, per l’expectativa de veure noves “tires”, per ser un dels arquitectes intel.ligents que no els hi han posat fàcil als “dolents” ni als “mediàtics” i no oblidem els resultats, HAN ESTAT MOLT BONS PERQUÈ HAN DEMOSTRAT QUE HI HA MOLTS COL.LEGIATS QUE VOLÍEN UN CANVI I HAN POSAT LA SEVA CONFIANÇA EN VOSALTRES.
  Espero seguir les “aventures” de Lexcursó i confío en que serà una “saga” que deixarà curta la Guerra de les Galàxies… SEMPRE CONTRA L’IMPERI !!!

  • Sens dubte ara em viscut “El imperio contrataca”, haurem d’esperar 4 anyets per veure el retorno del Jedi. Jo de moment aniré al planeta Dagobah a entrenar amb Joda…
   Gràcies


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s