El bueno, el mediático y el malo


Mañana en el salvaje Koac,  “el gran duelo a tres”

“Cuando tengas que disparar, dispara… no hables.”

Amenizar con música de Ennio Morricone

Una altra caricatura malintencionada de Lexcursó, i recordeu, Lexcursó si pica, no mata, però fa un mal de la ostia!

Anuncios

 1. em vaig perdre eñ debat… ho tornaran a passar per la tele?… encara que sigui de matinada?? per cert, parlant de teles, ara que amb les teles planes i el TDT se’ns ha obert tot un mon de llum i color, proposo un nou canal COAC TV… i proposo que sigui en blanc i negre per aconseguir la màxima plasticitat del negre de les americanes de pana de Miró! (..glups, he superat els 200 caracters?)

  • Primer, lo dels 200 caràcters és al facebook i crec que en són 450. Aquí si vols pots escriure una tesis sobre “El arquitecto, ese animal monocromático), però seria un pel pesat de llegir. La proposta és boníssima i seria ideal per fer la migdiada o per anar-se’n a dormir. No hi ha res més somnolent o excitant pels més pervertits veure com es desplaça la càmera per un edifici de formigó amb perfecta simbiosis amb l’alumini i la natura…, y no continuo que m’estic posant cachondo.

 2. Comentaris del debat: com sabreu, no puc mantenir la imparcialitat que poder hauria de tenir una pàgina de crítica col•legial com pretenia ser aquesta, per tant qualsevol cosa podria ser malintencionada. El que si que he de dir perquè si em mossego poder me’n verino es que em vaig indignar amb els “huligans” que vaig tenir al darrera meu, que es van passar insultant i rient de les coses que deien els candidats, diguem-hi nous. Persones que han estat untades amb càrrecs absurds o demanant-los feines inútils d’assessories a preus d’or. Proves?, haber las hay las, jo n’he vist (… he visto cosas que la gente no creeria… http://lexcurso.wordpress.com/2010/03/26/lexcurso-replicante ). Es clar, segons qui surti escollit se’ls hi acaba el xollo, jo això ho entenc, però sisplau, EDUCACIÓ cony, que ja sou grandets.
  Primer cop que em poso seriós, però es que…., tranquils no es tornarà a repetir. I repeteixo, no, no sé el que em faig.
  (per sort, els comentaris no se’ls llegeix ningú)

 3. al video del debat sortosament no surten els comentaris dels “huligans” però si els aplaudiments a l’estil “congreso de los diputados y olé que yo jaleo a los míos”. El nerviosisme es palpa en l’ambient, i es que com dius hi ha molta gent que com perdin els d’ara es quedarà en pilotes, començant pels que manen. Les preguntes van ser més aviat insulses i algunes soporíferes sense més. M’hauria agradat que la gent es fiqués més en el tema dels arquitectes explotats i dels falsos autònoms, perquè tampoc els candidats es van mullar en això. Serà cosa de pasar del COAC i apuntar-se al sindicat d’arquitectes, a veure si almenys aquest funciona.

  • Pos si, no volia entrar en comentaris sobre el debat però va per allí la cosa. Jo m’esperava un duel a lo salvaje oeste, però no. A la cara tots es respecten molt. Un debat estil la noria o sálvame ( aquest últim, el nom seria molt encertat) hagués estat millor, però no, una decepció. Fa temps que segueixo lo del sindicat d’arquitectes i confio que vagi bé, si més no qualsevol cosa que es faci per ajudar als arquitectes explotats o putejats per altres arquitectes, normalment, sempre es positiu, i com diuen ells amb els col•legis no es pot confiar. Quan acabin les eleccions, bé si no guanyés es clar, poder m’informaré de com crear una delegació aquí a Catalunya, doncs de moment sembla un tema bastant de meseta central, com diria Guardiola. Jo, continuaré fent “bulla” o alguna que altra vinyeta malintencionada, com he estat fent durant bastant temps, m’agradarà veure on estaran aquests que ara es promulguen com defensors dels arquitectes i crítics del actual model col•legial. Guanyi qui guanyi continuarà sense haver-hi oposició, i qui guanyi farà i desfarà el que voldrà.


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s