Idea absurda II


Anuncios

  1. una altra idea absurda: que ens deixin visar electronicament amb la signatura digital que ens doni la gana si legalment es vàlida, perquè no puc visar amb el meu dni electrònic?

    • Buf!!, massa absurd, t’has passat!, si no ho han fet serà que és complicadíssim fer-ho, on vas a parar! Tenint en conte que la junta actual és accionista d’una empresa de firma digital…, no sé, tot és tant absurd que de vegades em supera.

  2. en el fil de l’última vinyeta proposo la creació d’un departament d’assistència psicològica per arquitectes… a preus populars i amb una visita gratuïta per concurs presentat…
    (es podrien fer interessantíssims estudis relacionats amb els arquitectes! proposo el primer: “egolatria vs. cuaderns de viatge plens de reflexions i croquis super trascendents: la culpa és de Hemingway?)”

    • No crec que cap gabinet psicològic estigués disposat a suportar les entelèquies i egocentrismes d’aquest nostre col•lectiu, i menys a preu reduït. En aquest cas, es clar, el Koac faria una inversió considerable, desmesurada i infructífera possiblement, comparable al debat de la diagonal. Agafo la proposta, tot i amb el dubte de que tinguem arreglo.


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s