Believe it, or not.Possible cartell electoral de campanya

Anuncios

 1. La pàgina de la candidatura que et cau bé ja no diu res de res; es veu que ara ja els va bé com estan les coses.

  • No crec que ja els hi vagi bé com estan les coses, si no no es presentarien. Com no porten 8 (4+4) anys fent campanya com els altres s’ha de entendre que la web i el programa poder estan en un estat precari, però temps al temps. Ah!, i quan m’ha assabenti de webs d’altres candidatures que també ens caiguin bé (que si van en contra de l’actual tenen bastants números) també les posaré.
   PD: Pochaduratlafesta, no sé com seran les teves festes, perquè si creus que ha durat poc la festa 8 anys , espero m’invitis a alguna de les teves.

 2. Esperem que, com dius, sigui un cas de mala sort i aviat es restableixi la pàgina de la candidatura, que feia una crítica bona del mini-vot electrònic que han posat els que manen.
  Les festes que m’agraden son aquelles en les quals els convidats no arramben amb tot el que poden i saben quan fan nosa i han de retirar-se. La festa que ha durat poc es la de quan cert personatge va marxar a Madrid: hi es allà, però també hi es aquí.Fotuts doblement.

  • Ah! et refereixes a aquesta festa http://lexcurso.files.wordpress.com/2010/01/vinyeta161.jpg pos si, en aquest cas em penso que la festa ha durat bastant poc, diuen les males llengües (ja se sap distorsiona-dors, separatistes etc.. ) que cada setmana passa a despatxar, i no crec que gratuïtament. Gorrons com tu ben dius. Però ep!, és un rumor, i després encara que es pogués demostrar, per por al lado oscuro ningú fa o farà res.

 3. Siguiendo con el tema de los carteles de las campañas… Uno bueno para el presidente de la demarcación y el actual presid. CSAE pordria ser “Tensión sexual no resuleta”?

  • Ui!, No nos hacemos responsables de los comentarios de otras personas. Como queremos ganar y somos políticos no nos hacemos ni haremos responsables de nada, aunque aveces nos hagan mucha gracia vuestros comentarios. Pero de ji ji eh! no de ja ja


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s